Openingstijden Kringloopwinkel Maandag t/m vrijdag 10:30 - 17:00 - zaterdag & zondag 12:00 - 17:00

Nieuws

Resultaten Februari 2019

De maand februari is omgevlogen, mede doordat de maand korter is, maar ook door de drukte en het mooie weer wat we blijkbaar verdient hebben.

Toch hebben we wederom niet stilgezeten deze maand als stichting, graag delen wij met u de behaalde resultaten!

 • De Stichting heeft een appartement gehuurd op de Plompertstraat 28-A. Dit heeft o.a. als doel om eventuele jongeren die in het leerplan zitten bij nood op te vangen. Daarnaast is deze locatie voor de Stichting een strategische aanschaf.
 • 1 nieuwe jongen in het leerplan opgenomen. De komende maanden zullen wij gericht de talenten gaan benutten om zo weer iemand naar betaald werk te kunnen laten uitstromen.
 • Begin bouw locatie van Deventerstraat. De komende maanden zijn wij druk met het opbouwen en invullen van de locatie van Deventerstraat. Inmiddels is de stroom aangelegd, de panden schoongespoten en de tekeningen en het bestek is onderweg. Wij houden u via onze website en social media op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wij hopen u volgende maand wederom mooie resultaten te tonen. Kunt u niet wachten kom gezellig langs in onze kringloopwinkel aan de Plompertstraat 16 en vraag ons wat u wilt weten!

Bestuur Stichting DC Community Market

Sterker door strijd vanuit saamhorigheid!

 

__________________________________________________________________________________________________

Resultaten Januari 2019

Na een aantal roerige maanden m.b.t. de verhuizing begint de rust weer in de tent te komen. Dat geeft ons weer de mogelijkheden om het welzijn van Rotterdammers te bevorderen! Wij informeren u weer graag over de resultaten die wij boeken. In de maand januari 2019 hebben wij het volgende bewerkstelligd:

 • Uitrol marketing nieuwe locatie Rotterdam Zuid. De winkel staat weer in haar basis, de komende tijd zal de aankleding verzorgt worden, alsmede de ingang aan de voorzijde aan de Plompertstraat.
 • Project Fix ‘N Fiets, het project met de statushouders is weer opgepakt, de eerste fietsen zijn alweer binnen, met dank aan SSH, deze worden gerepareerd door 2 jongeren uit Eritrea.
 • Megaontruiming Honeywell Amsterdam/ Purmerend opgeleverd waarbij de winkel ook direct gevuld is met mooie (kantoor)meubels en electronica.
 • Ontruiming vintagewinkel “het magazijn” opgeleverd. Hierdoor staat de winkel nu vol met mooie vintage-items.
 • 1 vrijwilliger uit het leer-werktraject bij stage plek geplaatst in de steigerbouw met uitzicht op vast contract.
 • 1 vrijwilligster, welke in het leer-werktraject van Heilige Boontjes Koffie is inmiddels (na 6 maanden) doorgestroomd naar de A-status waardoor zij nu zelfstandig een koffiebar kan runnen! Wij zijn zeer trots dat zij dit heeft gepresteerd. Binnenkort zal zij voor Stichting DC Community Market de koffiebar met Heilige Boontjes koffie op de van Deventerstraat leiden.
 • Koopakte van Deventerstraat getekend zodat de Stichting nu eigenaar is van deze locatie. Hier zal o.a. een winkel, creatie, koffiebar en een cultureel podium/ evenementenlocatie neergezet gaan worden waarbij elke Rotterdammer welkom is. Er zullen regelmatig evenementen voor kinderen en ouderen worden georganiseerd.

Wij bedanken een ieder die hier aan mee heeft gewerkt en ons het vertrouwen heeft gegeven. We hopen u volgende maand wederom mooie resultaten te kunnen presenteren. Ook het jaarverslag van 2018 zal dan online staan.

Sterker door strijd vanuit saamhorigheid!

Bestuur Stichting DC Community Market

 

_________________________________________________________________________________________________

Opening vestiging Rotterdam-Zuid

Na de hectische periode van verhuizen kunnen wij melden dat onze nieuwe kringloopwinkel op de Plompertstraat 16 in Rotterdam-Zuid zo goed als staat. De komende tijd zullen wij de winkel op details afmaken. Toch willen wij u alweer graag ontvangen, we hebben als bestuur daarom besloten om vanaf maandag 29 oktober de deuren weer geheel voor u te openen tussen 10:30 en 17:00.

Uiteraard bent u deze week ook al welkom! Bij Stichting DC Community Market staat de deur namelijk altijd open voor iedereen.

Wij hopen u snel weer te zien!!

Bestuur Stichting DC Community Market

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________

Resultaten September 2018

Met trots presenteren wij de resultaten van de maand september 2018. Ondanks de drukte m.b.t. de verhuizing blijven wij ons inzetten om het welzijn van Rotterdammers te bevorderen.

De resultaten:

 •  Contract getekend voor 2e kringloopwinkel in Rotterdam-Zuid.
 •  2 vrijwilligers vanuit leerplan naar betaald werk uitgestroomd.
 •  Kringloopwinkel van Helmontstraat 20 ontmanteld en ontruimd.
 •  Fyfys/ Turbana bananen ontruimd.

Wij hopen in de maand oktober 2018 wederom mooie resultaten neer te zetten. Sowieso zullen wij de vestiging in Rotterdam Zuid in orde maken om u zo weer het winkelplezier bij Stichting DC Community Market te laten ervaren.

Bestuur Stichting DC Community Market

___________________________________________________________________________________________________

Nieuwe vestiging Rotterdam Zuid

De afgelopen week heeft ons bestuur een 10-jarig huurcontract getekend voor een vestiging op Rotterdam Zuid!! Vanaf volgende week zitten wij op Plompertstraat 16 in Rotterdam- Charlois.

Hiermee heeft Stichting DC Community Market haar 2e kringloopwinkel in Rotterdam bewerkstelligd om zo nog meer haar stempel te drukken in deze stad en het welzijn van alle Rotterdammers te verhogen.

De komende week zullen wij de winkel gaan vullen om u zo snel mogelijk weer te kunnen ontvangen en te voorzien van mooie meubels, decoratie, antiek of gewoon leuke hebbedingetjes.

Blijf op de hoogte via onze website of via de social-mediakanelen @dccm010!!!

#SterkerDoorStrijdVanuitSaamhoorigheid

07-09-18

__________________________________________________________________________________________________

Aangepaste openingstijden kringloopwinkel

24-8-18

___________________________________________________________________________________________________

Sluiting winkel van Helmontstraat

Zoals inmiddels bekend moeten wij de winkel op de van Helmontstraat 20 sluiten. Op dit momenten is de kringloopwinkel al aardig ontmanteld en zijn de meeste spullen opgeslagen. Wij zullen u vanaf donderdag 16 augustus niet meer kunnen ontvangen in de vertrouwde winkel. Wel kunt u tot en met 28 augustus nog bij ons terecht voor bankstellen, kasten, tafels en dressoirs. Deze staan inmiddels op de begane grond van het kantoorpand. De laatste kans om nog mooie meubels te scoren met hoge korting!

Vanaf 28 augustus houd het echt op, op deze locatie en zullen wij er alles aan doen om u zo snel mogelijk weer te kunnen ontvangen in onze winkel.

Bestuur Stichting DC Community Market

18-8-18

__________________________________________________________________________________________________

Verhuizing kringloopwinkel

Onze kringloopwinkel gaat verhuizen naar de Van Deventerstraat 33 in Rotterdam-West. Als Stichting hebben wij een nieuwe terrein gekocht waar wij voor lange termijn verder kunnen zorgen voor het welzijn van de Rotterdammers. De winkel op de van Helmontstraat 20 blijft geopend tot en met 24 augustus.

Na 24 augustus zullen wij tijdelijk onze winkel moeten sluiten totdat de nieuwe locatie in orde is gemaakt. Wij zullen u hiervan via de diverse media op de hoogte houden. Wij bedanken u voor de interesse en vertrouwen in onze Stichting het afgelopen 1,5 jaar op de van Helmontstraat en hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze vernieuwde winkel.

Bestuur Stichting DC Community Market.

 

             

 

 

Spullen over?

Neem dan nu contact met ons op

Uw spullen worden helemaal gratis opgehaald.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten